Meny

Søndagsmiddager i november. Hver søndag serveres to til tre av rettene under. Hvilke retter som serveres, bestemmes av kokken Paddys humør og tilgang på råvarer.

Ovnsbakt ytrefilet av okse

Aspargesbønner surret i bacon, sesongens grønnsaker og fløtesaus, servert med mandelpotetmos.

Ovnsbakt kalvesteik

Aspargesbønner surret i bacon, honningglasert gulrot og fløtesaus, servert med mandelpotetmos.

Lammeknoke

Klassisk, rustikk fransk lam, langtidsstekt i rødvin, servert med kremet potetmos og sesongens grønnsaker.

Ovnsbakt lammelår

Servert med kremet potetmos, honningglasert gulrot, ostegratinert blomkål, fløtesaus og brokkoli.

Boeuf Bourguignon

En verdenskjent fransk klassiker. Kjøttgryten er laget med oksekjøtt fra Skeie gård, kokt i kraft og burgundvin. Serveres med hjemmelaget potetstappe – en kraftfull og velsmakende kjøttgryte.

Hovedrett med kaffe inkludert: 349 kr

Julemiddag – 7. desember

Ribbe

Juletallerken med ribbe, julepølse og medisterkaker, servert med rødkål, saus og kokte poteter.

Kalkunbryst

Ovnsstekt, fylt kalkunbryst servert med kremet potetmos, hvit saus, aspargesbønner, gresskarpuré og tyttebær.

Hovedrett med kaffe inkludert: 349 kr

Desserter

New York style bakt sitronostekake

Brownie med krem og bær

Hjemmelaget is og bær

Pasjonsfruktmousse

119 kr,-

Ønsker dere å ha selskap eller møte hos oss? Her finner dere selskapsmenyene.