Meny
Søndagsmiddager i november. Hver søndag serveres to til tre av rettene under. Hvilke retter som serveres, bestemmes av kokken Paddys humør og tilgang på råvarer.
Ovnsbakt ytrefilet av okse
Aspargesbønner surret i bacon, sesongens grønnsaker og fløtesaus, servert med mandelpotetmos.
Ovnsbakt kalvesteik
Aspargesbønner surret i bacon, honningglasert gulrot og fløtesaus, servert med mandelpotetmos.
Lammeknoke
Klassisk, rustikk fransk lam, langtidsstekt i rødvin, servert med kremet potetmos og sesongens grønnsaker.
Ovnsbakt lammelår
Servert med kremet potetmos, honningglasert gulrot, ostegratinert blomkål, fløtesaus og brokkoli.
Boeuf Bourguignon
En verdenskjent fransk klassiker. Kjøttgryten er laget med oksekjøtt fra Skeie gård, kokt i kraft og burgundvin. Serveres med hjemmelaget potetstappe – en kraftfull og velsmakende kjøttgryte.
Hovedrett med kaffe inkludert: 349 kr
Julemiddag – 7. desember
Ribbe
Juletallerken med ribbe, julepølse og medisterkaker, servert med rødkål, saus og kokte poteter.
Kalkunbryst
Ovnsstekt, fylt kalkunbryst servert med kremet potetmos, hvit saus, aspargesbønner, gresskarpuré og tyttebær.
Hovedrett med kaffe inkludert: 349 kr
Desserter
New York style bakt sitronostekake
Brownie med krem og bær
Hjemmelaget is og bær
Pasjonsfruktmousse
119 kr,-
Ønsker dere å ha selskap eller møte hos oss? Her finner dere selskapsmenyene.

